Vivas

 

Linjeforeningen for ingeniørstudenter innen fornybar energi ved NTNU, Gløshaugen. Vivas ble stiftet i 2012.

Vivas har som mål å skape en bedre studiehverdag for medlemmene sine. Det er et stort fokus på å kombinere studier med diverse sosiale aktiviteter. Dette gjennomføres av styret, som består av frivillige studenter med forskjellige arbeidsoppgaver.

Leder og nestleder har kontroll på alt som skjer og er Vivas sine hovedrepresentanter. Økonomiansvarlig setter opp budsjett og har ansvar for økonomien til Vivas gjennom året. Bedriftskomitelederen har, sammen med bedriftskomiteen, som oppgave å skape kontakt med bedrifter. Gjennom året arrangeres det flere presentasjoner med ulike bedrifter for å hjelpe medlemmene av Vivas til å komme i kontakt med næringslivet. Sosialkomitelederen arrangerer diverse arrangement sammen med sosialkomiteen. I starten av skoleåret arrangeres det immatrikuleringsball for å ønske de nye medlemmene velkommen. Gjennom skoleåret er det diverse fester, quiz- og spill-kvelder. På nyåret arrangeres det nyttårsball, etterfulgt av skitur til Åre der alle medlemmer kan melde seg på. Aktivitetslederen har ansvar for at det skal være diverse aktivitetstilbud for å få et avbrekk fra studiene. Dette kan være joggetur, fjelltur, ulike ballspillturneringer eller skitur i Bymarka. Fadderkomitelederen arrangere linjen sin fadderuke i samarbeid med fadderkomiteen. Gjennom to uker i starten av skoleåret skal nye studenter ønskes velkommen gjennom diverse arrangement. Siste medlem av styret er sekretæren. Han/hun skriver referat fra hvert styremøte og gjør oppgaver som ikke tilfaller en spesiell del av styret.

Medlemmene av Vivas er aktive innen idrett og har hatt egne fotballag for damer og herrer. Dette har endret seg litt fra og med høsten 2018. Fornybar IL er opprettet og fotballagene hører til under denne idrettsforeningen. Under student-NM i fotball i Sogndal var Vivas representert med to herrelag og ett damelag. Litt varierende nivå på fotballspillingen, men en sosial og artig tur.

Fra og med studieåret 2018/19 flytter Fornybar Energi fra campus Kalvskinnet til campus Gløshaugen. Dette gir Vivas muligheten til å samarbeide med flere og større linjeforeninger. I tillegg har Vivas fått nytt linjeforeningsrom som står åpent for alle medlemmer til enhver tid. Her er det muligheter for å slappe av og ta seg en kaffekopp. Flere mindre arrangement vil finne sted på linjeforeningsrommet.

Vi i Vivas ønsker å bidra til at du for en bra studietid! Besøk oss på Facebook eller Instagram for å se litt mer av hva vi som linjeforening driver med.

Facebook: https://www.facebook.com/VivasNTNU/

Instagram: @vivasntnu

Kontaktinformasjon:

Leder: Reem Haile Kidane –  leder@vivasntnu.no

Nestleder: Helene Tveit – nestleder@vivasntnu.no

Sekretær : Birgit Taugbøl Bang – sekretaer@vivasntnu.no

Økonomiansvarlig: Birk Tørudstad Johnsen – kasserer@vivasntnu.no

Bedriftskomiteleder: Kristian kigen – bedrift@vivasntnu.no

Sosialkomiteleder: Jonas Aasland – sosial@vivasntnu.no

Aktivitetsleder: Sveinung Aga – aktivitet@vivasntnu.no

Fadderkomiteleder: Jonas Thurmann – faddersjef@vivasntnu.no