Vivas

Linjeforeningen for ingeniørstudenter innen fornybar energi ved NTNU, Kalvskinnet. 133 studenter er aktive medlemmer i Vivas som ble stiftet i 2012.

Målet til Vivas er at medlemmene skal få en bedre hverdag. Dette blir gjennomført og drevet av frivillige studenter med forskjellig ansvarsområder. Vi har leder og nestleder som representerer Vivas og har kontroll på alt som skjer. Økonomiansvarlig setter opp budsjett og har ansvar for all pengeflyt tilknyttet Vivas. Bedriftskomitelederen, sammen med sin bedriftskomite, får bedrifter til å holde presentasjoner for linjeforeningen for å hjelpe medlemmene med å få kontakt med næringslivet. Sosialkomitelederen, sammen med sin sosialkomite, arrangerer alt fra små spillkvelder og quizer til storslåtte immatrikuleringsball og skiturer til Åre for at medlemmene skal ha det gøy utenfor skolen. Aktivitetsleder arrangerer mindre aktiviteter som sirkeltrening, joggeturer, paintball- og kanonballturneringer med mer for å få alternativer til å sitte på lesesalen. Til slutt så er det sekretæren som skriver referat fra hvert styremøte og gjør oppgaver som ikke tilfaller en spesiell del av styret.

Vivas har også eget fotballag som heter Fornybar Stallions. Etter en god høstsesong vant Stallions 7dentligaen og kom på fjerde plass under Studentlekene i Sogndal. I tillegg ble det sølv i Boblefotballturneringen i Sogndal etter storspill under utfordrende forhold. Det ble også konkurrert i volleyball.

For en god studietid er medlemskap i Vivas et godt utgangspunkt! Besøk Facebookprofilen og følg Instagramprofilen for å se hva vi driver på med.

 

Facebook: https://www.facebook.com/VivasNTNU/

Instagram: vivasntnu

 

Kontaktinformasjon:

Leder: Andreas Tveita Nesje – 95465934– leder@vivas.teknikersamfunn.no

Nestleder: Maria Langeland – 47848724 – nestleder@vivas.teknikersamfunn.no

Økonomiansvarlig: Jostein Johansen Lyngen – 41470419 – kasserer@vivas.teknikersamfunn.no

Sekretær: Kjell Petersen Synstad – 95125635 – sekretaer@vivas.teknikersamfunn.no

Bedriftskomiteleder: Fredrik Rudfoss Haugland – 94476918 – bedrift@vivas.teknikersamfunn.no

Sosialkomiteleder: Frida Bratlie – 41723379 – sosial@vivas.teknikersamfunn.no

Aktivitetsansvarlig: Maria Hubbuck – 94156212 – aktivitet@vivas.teknikersamfunn.no